ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТОРІВ У ТЕРИТОРІАЛЬНОМУ МАРКЕТИНГУ - ЯКУШЕВСЬКА, Оксана (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
У статті розкрито сутність маркетингових інструментів залучення інвестицій на територію. Розглянуто концепцію маркетинг-мікс у територіальному маркетингу та визначено проблеми і перспективи її використання в Україні.