АНАЛІЗ ЦИФРОВОГО МАРКЕТИНГОВОГО СЕРЕДОВИЩА ТА SEO-СПЕЦИФІКИ ІНЖЕНЕРНИХ ПОСЛУГ У СФЕРІ ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ СИСТЕМ - БІЛИК, Артем; ГУМЕНЮК, Роман (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2026)
У статті розглядається роль цифрових інструментів у діяльності компаній, що надають інженерні послуги у сфері вентиляційних систем. Особлива увага приділяється сучасним тенденціям ринку, коли одних лише якісних продуктів і дотримання стандартів уже недостатньо для збереження конкурентоспроможності. Компанії змушені активно використовувати цифрові канали та SEO-інструменти, щоб підтримувати контакт із клієнтами, підвищувати впізнаваність бренду та зміцнювати довіру. Вебсайти, сторінки в соціальних мережах, корпоративні блоги та пошукові системи дозволяють не лише інформувати про продукцію, а й точніше адаптувати пропозиції до потреб конкретних замовників, підвищуючи їхню зацікавленість і лояльність. У статті також підкреслюється, що досі бракує системних досліджень, які б показали, як найкраще впроваджувати інтегровані цифрові маркетингові стратегії у B2B-сегменті та оцінювати їхній реальний вплив на продажі, частку ринку і позиції компанії серед конкурентів. Наголошується, що саме комплексний цифровий маркетинг дозволяє компаніям у сфері вентиляційних систем підвищувати цінність для клієнтів і одночасно зміцнювати власні позиції на ринку.