ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ОРГАНІЗАЦІЙ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ: СТРАТЕГІЇ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ КОНТПРОПАГАНДИ - ВІВЧАР, Оксана; ПОПЕРЕЧННИЙ, Ігор; БАЛКО, Дмитро; ШЕЙКА, Олексій (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2026)
У цій статті представлено основні концептуальні засади системи забезпечення економічної безпеки організацій. Деталізовано розглянуто основні завдання економічної безпеки організацій, які сприяють ефективному функціонуванню системи в умовах воєнного стану. У даній статті уточнено основний практичний інструментарій забезпечення економічної безпеки організацій. Запропоновано основні етапи системи забезпечення економічної безпеки організацій із урахуванняя ефективності контпропагандистської діяльності як важливого вектора забезпеченння безпекових умов. Сформовано основий механізм стратегії забезпечення економічної безпеки організації щодо зміцнення безпекової компоненти. У статті описано стратегічні та тактичні характеристики системи забезпечення економічної безпеки організацій, які можуть забезпечити ефективний рівневий розподіл безпеки з практичної точки зору. Виходячи з цього у статті запропоновано основні фундаментальні засади щодо вирішення проблематики пов’язаної з економічною безпекою організацій у контексті зміцнення системи заходів безпеки.