КРЕАТИВНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ БІЗНЕС- ЕКОСИСТЕМ: ДОСВІДТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД УКРАЇНИ - СТАВНИЧА, Наталія; МИКИТЮК, Наталія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2026)
Стаття спрямована на дослідження успішного досвіду з формування бізнес-екосистеми територіальної громади з використанням креативного підходу. Суть такого підходу зводиться до того, що бізнес-екосистема сформувалася через інновації та швидку адаптацію бізнесу до вимог ринку з урахуванням спеціалізації території, партнерства між бізнесом, муніципалітетом і мешканцями громади.  Досліджено історію створення та результати функціонування.