ІННОВАЦІЙНІ АСПЕКТИ НАРОЩУВАННЯ РИНКОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ МАЛОГО І СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ - ГАРВАТ , Ольга (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2026)
Досліджено сутність ринкового потенціалу підприємства та його роль у забезпечені високих результатів виробничо-господарської та фінансово-економічної діяльності підприємств, зокрема малого та середнього бізнесу, що забезпечують сталий розвиток України. Встановлено, що зростання результатів діяльності підприємств значно залежить від їх ринкового потенціалу. Нарощування ринкового потенціалу підприємствами забезпечуватиме можливість досягнення високого рівня їх конкурентоздатності. До пріоритетних напрямків  нарощування ринкового потенціалу підприємств малого і середнього бізнесу слід віднести впровадження цифрових технологій, продуктових інновацій, автоматизацію та орієнтацію на персоналізацію.