ВТРАТИ СОЦІАЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ ПІД ВПЛИВОМ ВІЙНИ - ПАСЄКА, Ігор; КІНАШ, Ірина (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
Стаття спрямована на дослідження втрат соціальної інфраструктури під час війни. Серед соціальної інфраструктури виділено: інфраструктуру освіти, охорони здоров’я, культури, спорту,  туризму та житлову. Здійснено опис  кожної із складових соціальної інфраструктури та досліджено її втрати за час війни. Зроблено висновок, що бойові дії в Україні викликають системні зміни в соціальній інфраструктурі, що призводять до серйозних негативних наслідків для суспільства.