КОМУНІКАТИВНІ РИЗИКИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ПОДОЛАННЯ В ЦИФРОВОМУ СВІТІ - ДЕКАЛЮК, Олена; ФЕДОРИШИНА, Лариса (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
Статтю присвячено дослідженню комунікативних ризиків в цифровому середовищі і її актуальність зумовлена тим, що управління ними сьогодні стає стратегічним завданням для будь-якого підприємства. Виокремлено основні види ризиків, дано їм характеристику. Основну увагу приділено ризикам при здійсненні бізнес-комунікацій. Проаналізовано вплив CRM-, ERP- та аналітичних платформ на прозорість і рівень довіри в партнерських комунікаціях. Сформовано основні шляхи мінімізації і подолання комунікативних ризиків у цифровому середовищі.