РОЗРОБКА МЕТОДИЧНИХ ПОЛОЖЕНЬ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ МІСЬКОГО ЕЛЕКТРИЧНОГО ТРАНСПОРТУ - СТАМАТІН, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті надано науково-методичне обґрунтування розроблених автором методичних положень щодо організаційно-економічного механізму управління інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств міського електричного транспорту. Запропонована концептуальна модель є стратегічним базисом для розробки організаційно-економічного механізму управління інноваційно-інвестиційною діяльністю підприємств міського електротранспорту. Вона враховує особливі умов їх функціонування та базується на виявлені внутрішніх та зовнішніх резервів підвищення ефективності розвитку основної та додаткової їх діяльності, включає в себе комплекс відповідних взаємопов'язаних заходів. Представлені методичні положення сприятимуть розвитку підприємницької діяльності підприємств досліджуваної галузі та зростанню їх прибутковості. Також наведено уточнення теоретичного визначення основного наукового терміну статті.