ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ НАПОВНЕНОСТІ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ ЯК СКЛАДОВОЇ ФІНАНСОВОЇ БАЗИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ - ГРОМОВА, О.; АБДУЛЛАЄВА, А.; ШЕВЧУК, А. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті досліджено питання вдосконалення процесу наповненості місцевих бюджеті, як складової фінансової бази органів місцевого самоврядування з метою отримання найефективнішого бюджету та прийняття найдієвіших рішень місцевими бюджетами.