НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ - СМОЛІНСЬКА, Н.; СОКІЛ, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
Дослідження спрямовано на удосконалення теоретико-методичних і прикладних основ діяльності комунальних підприємств. Проведено аналіз реформування ЖКГ та розвиток ОСББ в Україні, а також існуючі проблеми їх функціонування. Розглянуто зарубіжний досвід впровадження заходів щодо вдосконалення організаційно-економічного механізму управління житлово-комунальним господарством. Здійснено аналіз житлового фонду Львова  та діяльності ЛКП «Житловик – С». Визначено стратегічні напрями розвитку щодо підвищення ефективності функціонування комунальних підприємств, їх  відкритості та прозорості у діяльності.