ШЛЯХИ ПОКРАЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ ПІДПРИЄМСТВА ПРАТ «ПРИЛУЦЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД» - ЧЕРЕП, О.; ПРИХОДЬКО, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
Досліджено етапи механізму управління покращення ефективності використання основних засобів на виробничому підприємстві. Охарактеризовано етапи механізму управління: формування, використання, оновлення, вибуття основних засобів на виробничому підприємстві. Охарактеризовано кожний етап механізму управління основними засобами підприємства. Підприємство потребує постійної модернізації, автоматизації та механізації виробництва, разом з цим ефективне використання основних засобів дає більшу можливість розширювати виробництво на підприємстві. Виявлено технічне вдосконалення засобів праці, та яким чином працівники підприємства повинні працювати і здійснювати свою діяльність.