ВІДОБРАЖЕННЯ КРЕДИТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ БАНКУ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - КЛИМЕНКО, К.; БЄЛОЗЕРЦЕВ, В.; ХАРАКОЗ, Л. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті визначено теоретичні особливості відображення кредитних операцій банку у бухгалтерському обліку, проаналізовано сучасну методику обліку кредитних операцій банку. Проведено економіко-правовий аналіз нормативної бази з обліку кредитування банківської установи. Досліджено принципи відображення основних кредитних операцій банку.