ШЛЯХИ ОПТИМІЗАЦІЇ ВЕДЕННЯ ОБЛІКУАДМІНІСТРАТИВНИХ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА - ДАЦЕНКО, Г.; КУДИРКО, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті досліджено методологічні підходи визнання адміністративних витрат підприємства. Охарактеризовано аналітичний та синтетичний облік адміністративних витрат. Розглянуто особливості документування адміністративних витрат. Наведено основні завдання контролю адміністративних витрат. Надано рекомендації щодо покращення ведення бухгалтерського та фінансового обліку адміністративних витрат.