СТРУКТУРА ТА ВИМОГИ ДО ПОБУДОВИ ПРЕМІАЛЬНОГО ПОЛОЖЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ - БАЦЕНКО, Л.; МИХАЙЛИК, Р. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
Стаття присвячена актуальним проблемам дослідження сутності преміального положення на підприємстві. Метою дослідження є детальне вивчення структури та аналіз вимог побудови преміального положення як засобу мотивації персоналу підприємства. Розкрито сутність поняття «преміальне положення», «мотивація» з точки зору управління персоналом; розглянуто, яка структура має бути у преміальному положенні підприємства; здійснено аналіз вимог побудови преміального положення; досліджено, яким чином премія може виступити стимулом для підвищення ефективності роботи працівника підприємства.