ВИБІР СТРАТЕГІЇ ІННОВАЦІЙНОГО БЕЗПЕКОВОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ - НИЖНИК, О.; НИЖНИК, І. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
Визначення ефективної стратегії інноваційного безпекового розвитку підприємств є найголовнішим завданням їх функціонування в сучасних умовах господарювання з урахуванням існуючих ризиків такої діяльності. У статті здійснено аналіз існуючих стратегій інноваційного розвитку підприємств малого і середнього бізнесу. Визначена безпекова складова такого розвитку, наголошено на важливості дотримання рівня економічної безпеки розвитку підприємств малого і середнього бізнесу. Запропоновано  основні форми стратегічного планування інноваційного безпекового розвитку підприємств малого і середнього бізнесу.