ІНДИКАТОРИ РИЗИКІВ ТРАНСФЕРТНОГО ЦІНОУТВОРЕННЯ ЗГІДНО З ДОКУМЕНТАМИ МІЖНАРОДНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ТА ШЛЯХИ ЇХ ПОДАЛЬШОГО ВИКОРИСТАННЯ - КРУГЛЯК, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті визначено документи міжнародних організацій (ОЕСР, ООН, ЄС), які стосуються питання ризиків трансфертного ціноутворення як частини та окремої категорії податкових ризиків, а також складового елементу податкового контролю за дотриманням платниками податків правил трансфертного ціноутворення. На підставі вказаних документів, в яких узагальнено міжнародну практику трансфертного ціноутворення, досліджено та сформовано орієнтовний перелік індикаторів ризиків трансфертного ціноутворення та розроблено рекомендації щодо шляхів його подальшого використання контролюючими (податковими) органами України.