КРУГОВА ЕКОНОМІКА:СТІЙКІ ІННОВАЦІЙНІ БІЗНЕС-МОДЕЛІ В ІНДУСТРІЇ МОДИ - ГАРАФОНОВА, О.; ВЄТРОВА, Д.; МАРГАСОВА, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У цій статті представлено принципи кругової економіки з точки зору моди. Розглянуто ключові аспекти інтеграції сталого розвитку в фешн-індустрії. Висвітлено різні підходи нових бізнес-моделей для циркулярності економіки. Визначено основні напрямки впровадження стратегій стійкості за рахунок трансформації бізнесу, що вимагає побудови нового рівня системи та радикальних інновацій.