ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ ЗАКАРПАТТЯ - БАКАЙ, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
В статті досліджено стан та проблеми розвитку регіональної економіки Закарпаття. Окреслені особливості функціонування регіонального господарського комплексу в розрізі його окремих галузевих та територіальних підсистем. Сформульовані й проаналізовані можливі варіанти, можливості та напрямки стимулювання регіонального розвитку з метою забезпечення його соціально-економічного зростання.