ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЛОГІСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - РОЗОВА, А. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті проведено теоретичне узагальнення та вирішення важливої наукової проблеми щодо розробки механізму управління якістю логістичної діяльності підприємства.