НАСЛІДКИ ВПЛИВУ КОРОНАКРИЗИ НА ПІДПРИЄМНИЦТВО В УКРАЇНІ - САВЧЕНКО, О.; НЕТРЕБА, А. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
Виклики зовнішнього середовища створюють додаткові перепони, можна сказати унеможливлюють розвиток даної сфери. Наголос здійснено на тому, що в більшості розвинених країн розвиток підприємництва означає одночасний бурхливий розвиток економіки, значні платежі до бюджетів у вигляді податків, нові робочі місця тощо. Тому завдання держави полягає в наданні всебічної підтримки бізнесу. Дослідження присвячено визначенню нових загроз, змінам в структурі та чисельності підприємств України за видами діяльності, характеристиці настоїв суб’єктів підприємницької діяльності. Розглянуто також основні акценти, на які необхідно звернути увагу для якісного поліпшення розвитку підприємництва.