ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСІВ УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОВО-ЛОГІСТИЧНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ З УРАХУВАННЯМ СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЙ РИНКОВОГО РОЗВИТКУ - ФЕДОРЕНКО, М. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті досліджено і розглянуто варіанти організації маркетингової та логістичної діяльності на підприємстві та розроблено механізм управління маркетингово-логістичною діяльністю підприємства з метою їх впровадження в діяльність підприємства. За допомогою теоретичного аналізу процесів управління маркетингово-логістичною діяльністю та аналізу моделей, методів та механізмів функціонування маркетингово-логістичної системи підприємства розглянуто сутність, визначено мету, зміст, завдання, основні принципи, а також закони відтворення маркетингово-логістичної діяльності в мінливих ринкових умовах, виявлено взаємозв'язок маркетингу та логістики на всіх рівнях реалізації маркетингово-логістичної стратегії підприємства.