УПРАВЛІННЯ ІМІДЖЕМ ПІДПРИЄМСТВА - БОКОВЕЦЬ, В.; ПИСЬМЕННИЙ, Р. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статті розглянуто сутність іміджу, його види та вплив на конкурентоспроможність. Виділено чинники, що впливають на зовнішній та внутрішній імідж підприємства. Визначено основні помилки керівників при управлінні іміджем. Сформовано ряд підходів до управління іміджем підприємства.