ІНСТИТУЦІЙНИЙ МЕХАНІЗМ ФОРМУВАННЯ РИНКУ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ - ШАРКО, Віталій; АНДРУСЕНКО, Надія; СІРЕНКО, Світлана (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У роботі систематизовано складові елементи інституційного механізму розвитку ринку органічної продукції. Визначено об’єкти, суб’єкти, інститути, інструменти. Запропоновано схему інституційного механізму розвитку ринку органічної продукції.