ЕКСПОРТ ЗЕРНА УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ - БЕЗСМЕРТНА, Оксана; МУЗИКА, Євгеній (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
У статті розглянуто та проаналізовано зміни, які сталися на ринку зерна України, зокрема в процесі його експорту. Здійснено аналіз динаміки обсягу експорту зернових та зернобобових культур за 2010-2023 роки проведено структурний аналіз експорту зернових у 2023 році. Проведено дослідження географії експорту зерна та виявлено тенденції щодо забезпечення українським зерном країн-імпортерів, які найбільше цього потребують.