ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ РАЦІОНАЛІЗАЦІЇ ВИКОРИСТАННЯ ЕТИКЕТОК ТЕКСТИЛЬНИХ ВИРОБІВ В ГОТЕЛЬНІЙ СПРАВІ ТА ДОМАШНЬОМУ ГОСПОДАРСТВІ - ЕЛНАШАР, Елсаєд Ахмед (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Дослідження проведено з метою підвищення обізнаності споживачів щодо дотримання правил догляду за речами, вказаними на етикетках, які надають необхідну інформацію про прання, відбілювання, прасування та хімчистку текстилю та одягу. В опитуванні взяли участь 72 студенти факультету спеціальної освіти університету Каферельшейха та 20 працівників готелів. Опитування містило перелік питань щодо розпізнавання і розуміння респондентами символів на етикетках щодо правил догляду за одягом та використання цієї інформації. Результати дослідження покликані допомогти місцевим виробникам одягу створити та використовувати систему символів на етикетках, яка б була зрозумілою та корисною для споживачів.