РОЗРОБКА МОДЕЛІ ВПЛИВУ ЗОВНІШНЬОГО БОРГУ НА МАКРОЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК УКРАЇНИ - РАЗІНЬКОВА, Міла (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Розроблено модель впливу зовнішнього боргу на макроекономічний розвиток України. Встановлено, що у випадку військових дій, втрачених територій, зруйнованих міст неможливо порівняти модельні дані з поточними даними. Отримана модель чітко описує динаміку всіх показників, вибраних у дослідженні. Отримані результати можуть бути використані для формулювання заходів політики управління державним боргом, прогнозування відповідних макроекономічних показників та використання результатів для загального управління економічним розвитком України.