ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТОРГОВИХ ПІДПРИЄМСТВ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ - КУЗЬМИНЧУК, Наталія; ШУБА, Тетяна; ХОМЕНКО, Анастасія; ПАНАСЕНКО, Ілля (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Стаття присвячена проблемам управління персоналом торгових підприємств в країнах ЄС. В статті визначено основні проблеми управління торговим персоналом в європейських компаніях по різним критеріям та надано перелік рекомендації щодо їх вирішення.