ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ РИНКУ КАНЦЕЛЯРСЬКИХ ТОВАРІВ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ - ТЕРНОВА, Алла (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2026)
В статті розглянуто динаміку розвитку ринку канцелярських товарів, перспективи його зростання в Україні та світі. Проаналізована динаміка кількості діючих суб’єктів господарювання в сфері виробництва паперових канцелярських виробів та обсяг реалізованих паперових канцелярських виробів у 2010-2024 роках. Окреслено ключові особливості розвитку ринку канцелярських товарів в Україні світі