ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ТОРГОВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ: СТРАТЕГІЧНИЙ ПІДХІД - ВІВЧАР, Віктор (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
У статті розглядаються теоретичні та прикладні аспекти забезпечення інформаційно-аналітичного забезпечення безпеки торговельних підприємств в сучасних умовах. Розроблено структурно-логічний підхід до інформаційно-аналітичного забезпечення безпеки торговельних підприємств. Також обгрунтовано умови, які необхідно враховувати при побудові системи інформаційно-аналітичного забезпечення торговельних підприємств. На основі чого запропоновано механізм інформаційно-аналітичної безпеки торговельних підприємств та запропоновано заходи для зміцнення. Також ідентифіковано розрахунок економічної ефективності від впровадження інформаційно-аналітичної системи безпеки торговельних підприємств.