ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ НА ТУРИСТИЧНУ ДІЯЛЬНІСТЬ В УКРАЇНІ - МАМЧИН, Мирослава; ДЕМКО, Мар’яна; МИХАЦЬ, Софія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
Визначено основні фактори впливу на розвиток туризму в регіонах України в умовах війни, досліджено ситуацію на туристичному ринку України, яка кардинально змінилась порівняно з довоєнним періодом. Проаналізовано нові тенденції, які формують додаткові можливості щодо подальшого розвитку туристичної галузі України сьогодні і у післявоєнний період. Визначено напрями розвитку туризму в Україні на перспективу.