ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНТЕГРОВАНОЇ ЗВІТНОСТІ - КАРПУШЕНКО, М.; ЛІНЛІН., ТАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
Інтегрована звітність забезпечує єдиний формат представлення інформації про діяльність підприємства- показники результативності економічної, екологічної і соціальної діяльності підприємства. В роботі розглянуті питання інформаційного забезпечення інтегрованої звітності а також суттєвості її показників. В статті вирішуються такі завдання, як аналіз інформаційної бази інтегрованої звітності, визначення особливостей його складання, основні принципи формування звітності згідно до міжнародного стандарту інтегрованої звітності. Отримані результати- визначена система інформаційного забезпечення інтегрованої звітності. Висновки: подальший розвиток інтегрованої звітності повинен бути спрямований на такі важливі аспекти, як методи отримання інформації, узагальнення різних систем забезпечення управління (управлінського обліку, моніторингу, аналізу фінансової стійкості) в процесі підготовки внутрішньої інтегрованої звітності.