ФАКТОРИ, ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ - МАЗУР, Дмитро; МАЗУР, Олександр; МАЗУР, Галина; КОВБІЙ, Антоніна (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
У статті досліджено сучасний стан факторів, що впливають на систему управління якістю на підприємстві. Розкрито сутність факторів, які впливають на удосконалення системи контрою якості на підприємстві. Визначено види факторів: зовнішні та внутрішні. Зазначено, що на факторах ґрунтується макросередовище підприємства, але підприємство може не контролювати і ці факти вплинуть на роботу підприємства. Показано фактори мікросередовища, що впливають на систему управління якістю на підприємстві