ОСОБЛИВОСТІ ВІДОБРАЖЕННЯ РИЗИКІВ У ІНТЕГРОВАНІЙ ЗВІТНОСТІ - КАРПУШЕНКО, М.; ФІЛАТОВА, І. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
В сучасних умовах компанія постійно стикається з різними типами ризиків під час своєї діяльності. Тому проблема виявлення та відображення ризиків надзвичайно актуальна. Метою статті є розгляд питань оцінки та відображення ризиків. Види ризиків залежать від багатьох обставин та проблем, що стоять перед підприємством насправді. Відображення ризиків в бухгалтерському обліку передбачає створення певних фондів, резервів, забезпечення та запис інформації про події ризику в інтегрованій звітності.