ОЦІНКА ПОДАТКОВОГО ПОТЕНЦІАЛУОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД - ШАПОВАЛ, Г.; ЧЕХ, Н. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У роботі проаналізовано основні джерела наповнення бюджетів ОТГ, визначено причини можливого недоотримання фінансування ОТГ за рахунок невикористаних можливостей отримання податкових надходжень та розроблено рекомендації щодо збільшення надходжень до бюджетів ОТГ за рахунок зростання податкових платежів.