УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОЮ ПОЛІТИКОЮ ПІДПРИЄМСТВА - ВЕДЕРНІКОВ, М.; КОШОНЬКО, О.; ВОЛЯНСЬКА-САВЧУК, Л.; ЗЕЛЕНА, М.; БАЗАЛІЙСЬКА, Н.; ЧЕРНУШКІНА, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті досліджуються соціальна політика підприємства, її мета та засоби. Визначено інструменти реалізації соціальної політики як складові його механізму. Розглянуто фактори впливу на формування системи управління соціальною політикою підприємства. Уточнено визначення та основні елементи механізму реалізації соціальної політики підприємств. Запропоновано рекомендації для підвищення ефективності соціальної політики підприємства. Розроблено структурно-логічну модель системи формування, ефективного забезпечення та підвищення рівня соціальної політики підприємства.