РОЗВИТОК УПРАВЛІНСЬКОГО ПЕРСОНАЛУ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗА УМОВ ЕКОНОМІКИ ЗНАНЬ - ВЕДЕРНІКОВ, М.; БАЗАЛІЙСЬКА, Н.; ВОЛЯНСЬКА-САВЧУК, Л.; ЗЕЛЕНА, М.; ЧЕРНУШКІНА, О.; КОШОНЬКО, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
Розглянуто методологічні підходи до формування системи розвитку управлінського персоналу організації за умов економіки знань. Охарактеризовано етапи розвитку інформаційного суспільства у взаємозв’язку із інноваційною фазою розвитку економіки знань. Сформовано теоретичні підходи до визначення поняття «економіка знань». Виділено характерні риси «знаннєвої економіки». Запропоновано етапи впровадження процесу підвищення ефективності розвитку управлінського персоналу організації за умов економіки знань. Побудовано організаційну модель процесу підвищення розвитку управлінського персоналу організації за умов економіки знань