ІНФРАСТРУКТУРА ДИСТАНЦІЙНОЇ РОБОТИ В УМОВАХ КОРОНАКРИЗИ - ЗУБ, М. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті розглянуто поняття дистанційної роботи, визначено її типи та види, досліджено її характерні ознаки. Наведено авторське визначення понять «дистанційна робота», «дистанційний працівник» та «інфраструктура дистанційної роботи». Обґрунтовано доцільність розбудови дієздатної інфраструктури дистанційної роботи в Україні, яка б могла діяти на різних фронтах одночасно і синхронно. Запропоновано концептуальну модель системи інфраструктури дистанційної роботи на регіональному рівні.