КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ ЦИФРОВОЇ ЕКОНОМІКИ - ТКАЧЕНКО, І.; ШАРКО, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У роботі проаналізовано способи та основні етапи проведення цифровізації бізнес-процесів промислового підприємства. Визначені основні сегменти цифрової економіки та удосконалено концептуальну стратегічну карту промислового підприємства. Авторами з’ясовано, що цифровізація найбільше впливає на такі складові бізнес-процесів промислового підприємства як: взаємодія з клієнтами, вартісна пропозиція та управління внутрішньою інфраструктурою.