ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ АНАЛІЗУ ДІЛОВОЇ АКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - ЧУЙ, Ірина; ШЕМЧУК, Л.; БОДНАРЮК, Володимир (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статті досліджено прикладні аспекти ділової активності підприємства, розкрито її характерні ознаки. Визначено показники, якими оцінюється ділової активності підприємства та особливості їх застосування. Проведено аналіз дотримання «золотого правила економіки» підприємства, порівняння стану дебіторської і кредиторської заборгованості, оборотності 1 тривалості операційного циклу та його складових ПАТ «Львiвська кондитерська фабрика «Свiточ».