ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОВЕДІНКИ ПІДПРИЄМСТВ: ПРОЦЕС ТА ОСОБЛИВОСТІ - СКАКОВСЬКИЙ, Вячеслав (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
Розкрито процес формування економічної поведінки підприємств на підставі особливостей функціонування сучасних підприємств. Обґрунтовано необхідність розкриття формування економічної поведінки підприємств через призму взаємозв’язку з стратегією та стратегією поведінки підприємств. Удосконалено процес формування економічної поведінки підприємств з позиції узагальнення трьох рівнів діяльності: стратегічного, тактичного та ситуативного.