ТЕОРЕТИЧНЕ ПІДҐРУНТЯ АДАПТИВНОГО УПРАВЛІННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСАМИ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - УМАНЕЦЬ, Тетяна; ДАРІЄНКО, Ольга (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
Метою статті є розробка теоретико-концептуальних засад адаптивного управління бізнес-процесами в умовах цифровізації економіки України. В роботі удосконалено понятійно-категоріальний апарат теорії адаптивного управління бізнес-процесами в контексті цифровізації економіки; визначено принципи та критерії адаптивного управління бізнес-процесами в умовах цифровізації; обґрунтовано концептуальну схему адаптивного управління бізнес-процесами на базі системно-діяльнісного підходу та виявлено коло проблемних питань, які потрібно розв’язати при дослідженні адаптивного управління бізнес-процесами в умовах цифровізації економіки України.