ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ОХОРОННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ ЕКОНОМІЧНОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - ФЕДЧЕНКО, Володимир (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
У статті проведено всебічний аналіз антикризового управління в сфері охоронної діяльності. Розглянуто антикризові інструменти, специфіку економічних, політичних і соціальних факторів. Запропоновано регулярний аналіз та моніторинг стратегії. Сформовано алгоритм, що враховує особливості факторів економічної нестабільності. Сформульовані рекомендації для підвищення ефективності антикризового управління в охоронних підприємствах. Визначено, що комбінування системного, стратегічного та адаптивного підходів до антикризового управління дає можливість забезпечити стійкість і ефективність підприємств у періоди економічної невизначеності.