ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОБЛІКУ І АУДИТІ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ В ДИДЖИТАЛ-ЕКОНОМІЦІ - ГЕВЛИЧ, Лариса; ГЕВЛИЧ, Іван (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
В роботі проаналізований сучасний стан реалізації намірів диджиталізації облікових систем вітчизняних підприємств малого та середнього бізнесу, ідентифіковані основні проблеми та запропоновані напрями їх вирішення. Також розглянуті засоби автоматизації аудиторського процесу за кордоном, виділені сучасні проблеми вітчизняного аудиту, основні ІТ-технології, використання яких відповідає трендам розвитку професії бухгалтера у світі. Зроблені висновки, намічені напрями подальших досліджень